Honlap

Legfrissebb hírek

Népszerű

Köszöntjük a látogatókat!

Rövidhíreim

Tisztelt látogatók! Egy rövid ideig a videók megint nem elérhetőek. Mivel a gépemen Linuxot használok, és behalt a rendszerem kissé begorombultam rá. Ráadásul az emailcímeim egy jó ismerősöm miatt valahogy kikerült a nagy nyilvánosság elé és özönlött a spam hozzám, így jobbnak láttam mindent kissé megváltoztatni. De amint működőképes lesz a gépem a videókat is vissza fogom sokadszorra tölteni.

Utoljára frissítve (2014 április 16. (szerda) 17:11)

 

Nagy ponty a tóból...

Akadnak a tónak matuzsálem korú és nagyságú lakói is. Botás Pista horgásztársunknak sikerült egyel közelebbi ismeretséget is kötni. A kifogott ponty súlya 14 kiló!

Botás Pista horgásztársunk és a 14 kilós potyka


Botás Pista és a 14 kilós ponty!

Nem semmi hal, meg kell hagyni! A folytatásban pedig a fogásról egy pár információ.

Utoljára frissítve (2013 szeptember 09. (hétfő) 09:25)

 

Elnézést!

Bekövetkezett az, ami minden honlap adminisztrátorának a rémálma lehet, hogy elrontja a honlapot. Tisztelt látogatók és igen tisztelt sporttársak, horgásztársak! Amint látható, teljesen újra kellett telepítenem a már-már megszokott és bejáratott honlapunkat. Egy a Joomlához tartozó komponens hibáját próbáltam volna kijavítani és mint látható, sajnos ez lett belőle. Elnézést kérek érte, hogy hibáztam és újra kellett telepítenem. De azért ahogy az időm engedi, a tartalmat is vissza fogom majd tölteni. Bertók Feri bácsitól meg külön elnézést kérek, hogy megint hazavágtam a fórumot és nem lehetett a bejegyzéseket menteni sem.

És szépen megkérném a horgásztársakat, hogy regisztráljanak újra a honlapra.

Utoljára frissítve (2013 december 19. (csütörtök) 15:38)

 
Gyorsposta!
Vonalban
Jelenleg 20 vendég olvas minket