Chat
Honlap Horgász hírek A víz minőség!

A víz minőség!

Egy pár gondolat a horgásztavunk vízminőségéről. Az utóbbi időben volt egy kis gondunk a halakkal, illetve a vízzel is kicsit később. Leginkább a nyárfa pehely miatt. Hála a vezetőség által hozott döntéseknek és horgászmesterünk által elvégzett vízkezelésnek, mára már a tó vízminősége kifogástalan. Jelenleg ilyen tiszta.

Az égszínkék vizű horgásztó

Égszínkék nagyon tiszta lett a horgásztó vize. És a víz minősége is első osztályú. Részemről, és persze a tagság részéről is egy nagy, nyilvános köszönet a horgászmesternek érte.

 

És még egy kép a vízről, ahol látszik nagyjából, hogy milyen tiszta.

A part melletti tiszta víz

És közvetlenül a part mellett, olyan jó méteres mélységig lehet lelátni a vízbe. De nem csak a vizet fotóztam, mivel horgásztam is közben. Szerencsémre sikerült is egy vadócpontyot fognom. Azért vadóc, mert igen csak megdolgoztatott, mire kiszákoltam.

Egy igazi torpedó, egy 2 kilós potyka.

Igazi torpedóként küzdött egy ideig ez jó képű 2 kilós potyka. Arról nem is beszélve, hogy az időjárás is a kegyeibe fogadott. Ugyan kicsit felhős, de nagyon szép és napsütéses, igazi horgász idő volt.

A nyári gomolyfelhők a tó felett.

Azt azért hozzáfűzöm, hogy ma nem fogtam semmit sem. De azért megéri kimenni ebben szép időben egy igazi tiszta horgásztóhoz.

Utoljára frissítve (2014 június 24. (kedd) 07:38)

 
Látogatások
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa236
mod_vvisit_counterTegnap299
mod_vvisit_counterA héten988
mod_vvisit_counterMúlt héten478
mod_vvisit_counterA hónapban1747
mod_vvisit_counterMúlt hónapban6228
mod_vvisit_counterÖsszesen489313