Honlap Hírek Elnézést!

Elnézést!

Bekövetkezett az, ami minden honlap adminisztrátorának a rémálma lehet, hogy elrontja a honlapot. Tisztelt látogatók és igen tisztelt sporttársak, horgásztársak! Amint látható, teljesen újra kellett telepítenem a már-már megszokott és bejáratott honlapunkat. Egy a Joomlához tartozó komponens hibáját próbáltam volna kijavítani és mint látható, sajnos ez lett belőle. Elnézést kérek érte, hogy hibáztam és újra kellett telepítenem. De azért ahogy az időm engedi, a tartalmat is vissza fogom majd tölteni. Bertók Feri bácsitól meg külön elnézést kérek, hogy megint hazavágtam a fórumot és nem lehetett a bejegyzéseket menteni sem.

És szépen megkérném a horgásztársakat, hogy regisztráljanak újra a honlapra.

Arról nem is beszélve, hogy a telepítés során, majd az utána lévő dolgokkal foglalkozva, ki és beléptem ki tudja hányszor egymás után. És csak én gondolom, vagy tényleg így van-e? De a saját gépemről jó ideig el sem lehetett érni a honlapot. Gondolom csak, hogy egy idő után az IP-címem lehetett a tárhelyen letiltva? Írtam levelet nekik és ugyan már a honlapot látom és be is tudtam lépni, de még nem értem egészen, hogy mi is történt? De majd csak kapok a tárhelytől erre is egy kis felvilágosítást.

A Domaincenter tárhelytől megkaptam minden segítséget eddig. Pedig most háromszor egymás után zártam ki magam, mivel erős a tárhely védelme és kitiltott a sok ki és belépés miatt, mivel azért haladni is akartam volna. Itt is köszönöm a segítségüket. Most kicsit lassabban fog a honlap témája visszakerülni.

Üdvözlettel a honlap adminja.

 

Utoljára frissítve (2013 december 19. (csütörtök) 15:38)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés