Honlap Horgász versenyek Nagyhalfogó horgászverseny

Nagyhalfogó horgászverseny

Egy rövid reggeli adminisztráció és eligazítás után, 66 fő felnőtt és 2 fő ifjúsági horgász részvételével, kezdődött el a Turcsán László nevét viselő hagyományőrző, nagyhalfogó horgászverseny az egyesületi bányatavon. Hét órakor dudaszó jelezte a verseny indulását. A versenyen, amely 13 óráig tartott, minden horgász egy bottal horgászhatott.
Eligazítás és helysorsolás
A verseny kezdete és az eligazítás

Az eligazítás után következett egy kis adminisztráció és helyek kisorsolása, illetve minden horgász húzott egyet az előre kiszámozott horgászhelyek közül.
Helysorsolás és adminisztrálás
Az adminisztrálás

Az adminisztráció után pedig elfoglalva a horgászhelyeket, kezdődött meg a verseny. A versenyről készült fotókat a képtárban is meg lehet nézni.

Teljes odafigyelés

Horgászok teljes odafigyeléssel

Mivel ez kimondottan nagyhalfogó verseny volt, így a legnagyobb halat fogó versenyző nyerhette el a kupát és a kupa mellé járó első helyezést. Amely most egy a 2014 évre szóló éves területi engedély volt. És, hogy kinek sikerült az idén? Nos Vitéz Imre sporttársunk mellé szegődött a szerencse, mégpedig egy 3 kiló negyven dekás amur kifogásával.
Vitéz Imi és az amur
Vitéz Imi a 3 kiló negyvenes amurral!

Vitéz Imi a 3 kiló negyvendekás amurral, amely a győzelmet is meghozta számára. 13 órakor lett vége a versenynek. És egy kis ünnepélyes díjátadás következett utána. Az első helyezettnek járó kupát és a fődíjat és a verseny névadójának özvegye, Turcsán Lászlóné és Dalicsek Zoltán az egyesület elnöke adták át.
Az első helyezett díjazása
Az első helyezett Vitéz Imi díjazása
A boldogan nevető nyertes
És már boldogan nevető nyertes.

Mindezek mellett a patronáló termelőszövetkezet által felajánlott különdíj is kisorsolásra került. Amelyet az idén Orosz Gyuri sporttársunk kapott meg. A díjat Vígh Zoltán alelnök adta át, Orosz Gyuri sporttársunknak. (A képen bal oldalon Vígh Zoli és a jobb oldalon Orosz Gyuri.
Orosz Gyuri díjazása
Vígh Zoli átadja Orosz Gyurinak a díjat

Orosz Gyuri különdíja

Orosz Gyurinak gratulálnak a különdíjhoz.

 

Utoljára frissítve (2013 szeptember 09. (hétfő) 09:24)

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés