Chat
Honlap Horgász hírek Nagytakarítás!

Nagytakarítás!

Az egyesületi közgyűlésen be lett jelentve, hogy a múlt héten vasárnap nagytakarítás lesz a tó körül. Ugye akkor esett az eső és elmaradt. De az is be lett jelentve, hogy egy hét múlva ugyanabban az időpontban megint lehet menni takarítani. Ma délután viszont megkezdődött a tó környékének teljes rendbetétele.

 

A takarítók nagy munkában!

A takarítók nagy munkában. Gyűjtik, gereblyézik a nagy mennyiségű levelet.

 

A horgászmesterünk meg a nádat vágja

A horgászmesterünk meg közben a nádat vágja nagy vehemenciával. Sok is a száraz nád, no meg ahogy elnéztem nehéz is vágni. Ráadásul nem igen haladós egy munka.

 

És a száraz nád leégetése

És a száradt nád leégetése. Meg kell hagyni, hogy magam is megfeledkeztem róla teljesen és egészen más céllal mentem ki a tópartra. De ha már kint voltam akkor segítettem is egy kicsikét, habár részemről ez kimerült a gyújtogatással. Viszont meglepő módon most nagyon kevesen voltak kint, hogy rendbe legyen szedve a tópart. Összesen öt fő! 5!!!! Igaz nem kötelező társadalmi munkázni a tó körüli nagytakarításkor, mint régebben. Habár kötelező akkor sem volt teljesen. De mégis furcsa volt ez az egész. Azért kötelező vagy nem a tópartot mi használjuk. Emiatt csak megkérném itt is a horgásztársakat, hogy aki csak teheti segítsen be a rendbetételnél. Nincs időhöz kötve.

 

Utoljára frissítve (2014 március 02. (vasárnap) 17:56)

 
Látogatások
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa496
mod_vvisit_counterTegnap1395
mod_vvisit_counterA héten2577
mod_vvisit_counterMúlt héten671
mod_vvisit_counterA hónapban4358
mod_vvisit_counterMúlt hónapban1308
mod_vvisit_counterÖsszesen485696