Honlap Hírek

Legfrissebb

A horgásztó...

Engedjék meg a látogatók, hogy bemutassuk az egyesületi horgásztavat. Kezdjük talán egy fotóval.

Horgásztó MezőkovácsházaHorgásztó Mezőkovácsháza

KÖSZÖNTJÜK A MEZŐKOVÁCSHÁZI BÁNYATÓNÁL!

A mezőkovácsházi Sporthorgász Egyesület a horgászati jog gyakorlója a Bányatónál. A Bányató 7,77 ha területen fekszik, amelyből a vízfelület 3,53 ha. Az egyesület 1980-ban alakult, átlagtaglétszám 200 fő felnőtt, és 10 ifjúsági horgász. A bányató intenzíven telepített, ezért fajlagos fogási tilalom nincs. A tavon történő horgászatot a helyi horgászrend szabályozza.

A tavat és hozzá tartozó parti szakaszt a mezőkovácsházi Városi önkormányzat 14/2004(IV.1.) ÖV. helyi rendeletével, egyedi tájértékű védettségű megóvandó területnek minősítette. A tó és közvetlen környezete értékes flórával és faunával rendelkezik.

Utoljára frissítve (2014 március 04. (kedd) 16:17)

 

Elnézést!

Bekövetkezett az, ami minden honlap adminisztrátorának a rémálma lehet, hogy elrontja a honlapot. Tisztelt látogatók és igen tisztelt sporttársak, horgásztársak! Amint látható, teljesen újra kellett telepítenem a már-már megszokott és bejáratott honlapunkat. Egy a Joomlához tartozó komponens hibáját próbáltam volna kijavítani és mint látható, sajnos ez lett belőle. Elnézést kérek érte, hogy hibáztam és újra kellett telepítenem. De azért ahogy az időm engedi, a tartalmat is vissza fogom majd tölteni. Bertók Feri bácsitól meg külön elnézést kérek, hogy megint hazavágtam a fórumot és nem lehetett a bejegyzéseket menteni sem.

És szépen megkérném a horgásztársakat, hogy regisztráljanak újra a honlapra.

Utoljára frissítve (2013 december 19. (csütörtök) 15:38)

 

Honlap információ

Tisztelt honlap látogatók!

A horgász egyesület és maga a horgásztó régi keletű és jól működik. Viszont a honlap még nagyon új és ráadásul nem teljes. Ezért fordulhat elő, hogy bizonyos részei még hiányosak és nem adnak egyenlőre pontos és megbízható tájékoztatást. A honlap adminisztrátoraként a rendszert teljes egészében hobbiból készítem az egyesület és persze a látogatók számára. Bemutatva a tavat és annak horgászatát, a környezetét. Emellett van dolgom és bocsánatos bűnként, persze magam is horgászom. Így csak a kevés szabadidőmből tudok a honlapra még egy kis többletet áldozni.

Utoljára frissítve (2014 március 04. (kedd) 16:25)

 
További cikkek...