Honlap Rövidhírek

Rövidhírek

Horgász tájékoztató!

Tájékoztató kormányunk részéről horgászok számára a 2017-es évre való olvasnivaló!

Horgász tájékoztató

A bővebben alatt tovább olvasható.

Utoljára frissítve (2017 június 29. (csütörtök) 07:01)

 

Spammerek minden felé!

Tisztelt látogatók!

A honlapon eddig alapból lehetett a cikkekhez és a fotógalériában pedig a képekhez hozzászólni, illetve véleményt írni. Sokági nem is volt ezzel a honlap adminisztrátoraként gondom. A tárhely ahol a honlap fut, biztonságos. De a hozzászólásoknál a beírást már ők sem tudják kivédeni. Megpróbáltam ugyan, hogy a hozzászólásokat a nyilvánossá tétel előtt átnézem és csak utána teszem közzé, de rájöttem, hogy szinte semmi értelme. Spam-spam-reklám-reklám és megint csak spam.

 

Moderálás

A honlap cikkeinél van hozzászólási lehetőség. De az utóbbi időben azt figyeltem meg, hogy hiába is állítottam szigorúbbra a hozzászólás beküldési lehetőségét, csak meg-meg tűzdelik spammal magát a hozzászólást vezérlő kiegészítő bővítményt. Így ha akarom, ha nem, kénytelen vagyok moderálni a hozzászólásokat. A tárhely biztonsága ahol is a honlap maga fut nagyon jó, de ezt ők sem tudják kiszűrni. Így bekeményítek ezentúl és csak moderálás után fognak a hozzászólások megjelenni.

 

Horgász videók...

Tisztelt látogatók!

A honlapon található egyesületi videók, ha lejátszanánk őket, nem mindig akarnak elindulni. Illetve egy felirat jelenik meg a lejátszás indításakor, hogy nálunk szerzői jogi hiba miatt a videó Magyarországon le van tiltva. Nos ez általában a videó alatt futó zene miatt fordulhat elő. Ugyan nem sűrűn, de azért a Youtube is bakizik, mivel a feltöltés során ha jelzi, hogy a "harmadik féltől való tartalom" van zenei aláfestésként beállítva, akkor azt részemről a beállításoknál elfogadom. Tudomásul vesszük és így már nincs jogi következménye a videó lejátszhatóságának. Ha a honlapon nem akarná a videót lejátszani, akkor kattintsunk a Youtube ikonra és ott már az ott lévő videót sikerrel lehet végig nézni.

 

Fogási napló!

Tisztelt horgásztársak!

Lassacskán itt az év vége. Jelzem a tagság felé, hogy a 2014.-évi fogási naplókat, kitöltve és leösszesítve 2015.01.10.-ig kell leadni.

Utoljára frissítve (2014 december 14. (vasárnap) 17:30)

 
További cikkek...