Honlap Rövidhírek

Rövidhírek

Horgász engedélyek kiváltása!

Tisztelt horgász társadalom!

A 2018-as évre szóló horgász engedélyeket, 2018.március hó 07-én és 2018.március hó 14-én lehet kiváltani a helyi K&H bank épületében délutánonként 13 órától.

Utoljára frissítve (2018 március 01. (csütörtök) 17:01)

 

KHESZ területi jegyek árai 2018!

Megjelentette a KHESZ a 2018. évi területi jegyek árait. Az eredeti bejegyzés >>> ITT OLVASHATÓ!

De megnézhető és letölthető a PDF-ikonra kattintva is.

KHESZ TERÜLETI JEGYEK ÁRAI 2018

Utoljára frissítve (2017 december 20. (szerda) 08:36)

 

Horgász tájékoztató!

Tájékoztató kormányunk részéről horgászok számára a 2017-es évre való olvasnivaló!

Horgász tájékoztató

A bővebben alatt tovább olvasható.

Utoljára frissítve (2017 június 29. (csütörtök) 07:01)

 

Spammerek minden felé!

Tisztelt látogatók!

A honlapon eddig alapból lehetett a cikkekhez és a fotógalériában pedig a képekhez hozzászólni, illetve véleményt írni. Sokági nem is volt ezzel a honlap adminisztrátoraként gondom. A tárhely ahol a honlap fut, biztonságos. De a hozzászólásoknál a beírást már ők sem tudják kivédeni. Megpróbáltam ugyan, hogy a hozzászólásokat a nyilvánossá tétel előtt átnézem és csak utána teszem közzé, de rájöttem, hogy szinte semmi értelme. Spam-spam-reklám-reklám és megint csak spam.

 

Moderálás

A honlap cikkeinél van hozzászólási lehetőség. De az utóbbi időben azt figyeltem meg, hogy hiába is állítottam szigorúbbra a hozzászólás beküldési lehetőségét, csak meg-meg tűzdelik spammal magát a hozzászólást vezérlő kiegészítő bővítményt. Így ha akarom, ha nem, kénytelen vagyok moderálni a hozzászólásokat. A tárhely biztonsága ahol is a honlap maga fut nagyon jó, de ezt ők sem tudják kiszűrni. Így bekeményítek ezentúl és csak moderálás után fognak a hozzászólások megjelenni.

 
További cikkek...