Chat
Honlap Rövidhírek

Rövidhírek

Fogási napló!

Tisztelt horgásztársak!

Lassacskán itt az év vége. Jelzem a tagság felé, hogy a 2014.-évi fogási naplókat, kitöltve és leösszesítve 2015.01.10.-ig kell leadni.

Utoljára frissítve (2014 december 14. (vasárnap) 17:30)

 

Hozzászólások!

A honlapon megjelent cikkek végén ott van a hozzászólás lehetősége. Ezt egy Joomla beépülő, a JComments nevezetű beépülő komponens teszi lehetővé. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy feszt a spammerek veszik célba olyan ígéretekkel, hogy majd ők népszerűsítik tovább a honlapot. Nos ma még ott hagyom a bejegyzést, hiszen talán el fogják a válaszomat is olvasni a bejegyzésükre. De miden félreérthető és reklám, illetve spambejegyzést törölni fogok.

 

Töröltem...

Régóta figyelemmel kísérek bizonyos jelenségeket a honlappal kapcsolatban. Így többek között a volt vendégkönyvét és a volt fórumot is. Mivel csak voltak, mert ma töröltem őket. Egyrészt a teljes érdektelenség miatt. Másrészt pedig, minek foglalja a tárhelyen a területet feleslegesen?

Utoljára frissítve (2014 július 09. (szerda) 05:33)

 

Youtube videók

Egy kényszerű sokadszori Google profil váltás miatt a horgászvideók úgy két-három napig még nem lesznek elérhetőek. a feltöltésük ugyan folyamatosan fog történni, de egy kicsit macerás a háttérzenék miatt elfogadtatni, hogy nyilvánosan is nézhetőek legyenek. De azért vissza kerülnek rövidesen.

Utoljára frissítve (2014 június 03. (kedd) 09:47)

Bővebben>>>

 

Üzenőfali beírásokhoz

Egy pár alapvető információ a honlapon működő üzenőfal használatához. Észrevettem, hogy gyorsan elfogy a beírható karakterek száma ezért kicsit állítottam rajta. Mostantól 200 karakter áll rendelkezésre a beírásokhoz. A másik dolog pedig, hogy azért ne az emailcímet tegyük már közkinccsé mindenki számára. Ott a "név" mező, abba bármilyen felhasználónevet lehet írni. Habár részemről szinte mindegy, hogy valaki közzé teszi nyilvánosan az  emailcímét.

Utoljára frissítve (2014 április 16. (szerda) 17:10)

 
Látogatások
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa56
mod_vvisit_counterTegnap241
mod_vvisit_counterA héten1049
mod_vvisit_counterMúlt héten478
mod_vvisit_counterA hónapban1808
mod_vvisit_counterMúlt hónapban6228
mod_vvisit_counterÖsszesen489374